Welkom bij Stichting Voormekaar

Voormekaar biedt advies, ondersteuning en faciliteiten aan bewoners die willen investeren in zichzelf en een betere sociale leefomgeving. We doen dit op een actieve en ondernemende manier door op te treden als belangenbehartiger en ondersteuner van de lokale sociale infrastructuur van de gemeente Druten. U wilt de regie over uw leven toch ook in eigen hand houden en zo lang mogelijk mee blijven doen? Dat is wat Voormekaar drijft. Door de hoeveelheid aan informatie en regelgeving valt dit niet altijd mee. Voormekaar schept helderheid door het geven van de juiste informatie en het juiste advies op het goede moment. Met tal van praktische diensten bieden wij u de helpende hand die soms nodig is. De kracht van Voormekaar is het netwerk van vele vrijwilligers en samenwerkingspartners die zich met hart en ziel inzetten.

Dienstverleningsaanbod 2014 in Druten en West Maas en Waal, zie volgende overzicht.

Dorpenronde in de Hof

Zorggroep Maas & Waal en Stichting Voormekaar gaan Stichting Meerwaarde Maas en Waal ondersteunen bij het organiseren van de Dorpenronde in De Hof te Druten. De Dorpenronde is een terugkerend evenement dat telkens op een andere locatie in Maas en Waal plaatsvindt. Gedurende deze dag worden er drie activiteiten georganiseerd: ‘Kinderen koken voor ouderen’, het ‘Reparatie Café’ en ‘Maas en Waal in Dialoog’.
lees meer

Samenwerking Stichting Voormekaar en Stichting Meerwaarde

Op 30 januari 2014 hebben de directeur van Stichting Voormekaar en de voorzitter van Stichting Meerwaarde Maas en Waal een overeenkomst gesloten waarin afspraken zijn gemaakt over samenwerking. Klik hier om verder te lezen.

Zorggroep Maas en Waal en Welzijnsstichting Voormekaar runnen samen de Hof van Druten.

Breder dan een gewoon seniorencomplex.
Dat moet De Hof zijn, vindt Zorggroep Maas en Waal (ZMW). Ze runt de Hof in samenwerking met Welzijns-Stichting Voormekaar. Het gebouw is al bewoond, maar het nieuwe zorgconcept (dagbehandeling en dagverzorging) wordt vanaf 1 oktober aangeboden.


Stichting Voormekaar - Van Heemstraweg 53 - Postbus 9 - 6650 AA - DRUTEN - 0487-200 010